Mobil wap chat sitemizden yararlanabilmek için lütfen Giriş yapınız ya da Kayıt olunuz.
Ziyaretçi Defteri
* ~icim~mezarlik~
5.6.2024 16:38İNsanlar Düzlüğe Çıkınca Sizinle Aştıkları Yokuşları Unuturlar... İhtiyaçtan Doğan Sadakat, Sadakat Değildir. İNsanların Size Olan İhtiyaçları Bittiğinde Sadakatleride Biter. Çünkü Minnet Duygusu Taşınamayacak Kadar Ağır Bir Yüktür. Bir İNsana İhtiyacınız Bittiği Halde , Değer Vermek, Kıymet Bilmek, Vefa Göstermek , Ruhtaki Asaletin Ve Karakterin Ortaya Dökülüş Biçimidir. Bu Kimseye Sonradan Öğretilemez. Ya Vardır Ya Yoktur...!! #Vefa #Asaletten #Gelir.
* ~icim~mezarlik~
5.6.2024 16:38Zor bir çağ bizimkisi...
İyi olmak zor...
İyi kalmak zor...
İyi olarak ölmek ise daha daha zor...
Allah'ım!
Bu zorluğu bize kolay kıl!
* ~icim~mezarlik~
5.6.2024 16:22Ne qüçLü büyütmüşsün beni anne..! Sen yine de beni merak etme,, Her şeyLe savaşmayı,, GüzeL qünLerin de oLacaqını,, Ben senden öqrendim anne.. Yine de buraLar qüzeL,, soqukLarı saymazsan.. İnsanLar mutLu,, beni saymazsan.. GündüzLer ve qeceLer de iyi,, yaLnızLıqımı saymazsan.. Beni soracak oLursan anne,, Ben de iyiyim,, içimdeki yanqını saymazsan..
* ~icim~mezarlik~
5.6.2024 16:20Dedim ya çok deqişmişsin.. Beni benden aLan sen qitmiş,, beni uçuruma iten,, aksi bir herif qeLmiş yerine.. Yine de Lafım yok.. ALLah beni kahretsin ki.. BiLe biLe deqiL.. ÖLe öLe seviyorum..
* ~icim~mezarlik~
5.6.2024 16:20Affet,, bu qece seni sevmekten vazqeçtim.. Çünkü seni özLemeye artık tahammüLüm yok.. ÜsteLik bir qün her şeyin düzeLeceqine oLan inancımı da yitirdim.. Ne küçücük bir ihtimaL kaLdı sana dair,, ne de azıcık da oLsa hayaLim.. Ben yaLnızca seni deqiL,, umudumu da kaybettim..
..404142..50 |
Geri
cepsohbetci.com © 2024 TURKUAZ
info@mailiniz.com