Mobil wap chat sitemizden yararlanabilmek için lütfen Giriş yapınız ya da Kayıt olunuz.
Ziyaretçi Defteri
* ~icim~mezarlik~
5.6.2024 13:48İki ezeLi düşman qibi şimdi akLımLa yüreqim.. AkLım çoktan kurşuna dizdi seni tek ceLsede.. Oysa yüreqimdeki mahkemede davan haLa devam etmekte.. Birazdan çıkar bir siqara içer ve kendimi manzaranın en qüzeL qöründüqü yüksekten bırakırım.. GözLerinin uçurumuna..
* ~icim~mezarlik~
5.6.2024 13:29Hep bir yildiz olmani bekledim qun qelir kayip bana ulasirsin diye sonra vazqectim yildiz olursan ben ulasamam diye bu qece pencereni acik birak bir kuş ucurdum biraz yorqun biraz islak başucuna bir tutam sevqi birakacak haritaya bakiyorum izin yok kitaplara bakiyorum yuzun yok sozluklere bakiyorum ismin yok birde donup kendime bakiyorum senin bende baska adresin yokk
* ~icim~mezarlik~
5.6.2024 13:28Her erkek kadını düşünür.. Biri hayat kadınını.. Diqeri hayatının kadınını.. Bu yüzden birine "Erkek" derLer,, diqerinede "-Adam-"...!
* ~icim~mezarlik~
5.6.2024 13:28Her qönüL BiRTEK sevqiLiye dönüktür asLında.. Lakin KIBLESi yanLıştır.. BuLduqunu sandıqı şey qerçekte aradıqı deqiLdir.. Kimisi qüL yüzLü bir qüzeLe MEFTUN.. Kimisi bir CEYLAN bakışLıya mecnundur.. Bazısı dünyaya kanmış,, Bazısı MALA müLke aLdanmıştır.. Oysa her biri asLında bir SEVGİLİ tarafından sınanmıştır..
* ~icim~mezarlik~
5.6.2024 13:27İçine işlemeli, güneşin ışığı, yağmurun serinliği, kuşların gökyüzüne bıraktığı kanat sesleri, içine işlemeli... Bir çiçeğin kokusu, rüzgarın uğultusu, yaşamın coşkusu içine işlemeli... Dünyayı, insanları sevme tutkusu, yaşama, yaşatma arzusu.
..464748..50 |
Geri
cepsohbetci.com © 2024 TURKUAZ
info@mailiniz.com