Ziyaretçi Defteri
Mobil wap chat sitemizden yararlanabilmek için lütfen Giriş yapınız ya da Kayıt olunuz.

* ~icim~mezarlik~
5.6.2024 16:20
Affet,, bu qece seni sevmekten vazqeçtim.. Çünkü seni özLemeye artık tahammüLüm yok.. ÜsteLik bir qün her şeyin düzeLeceqine oLan inancımı da yitirdim.. Ne küçücük bir ihtimaL kaLdı sana dair,, ne de azıcık da oLsa hayaLim.. Ben yaLnızca seni deqiL,, umudumu da kaybettim..

* ~icim~mezarlik~
5.6.2024 16:20
Neye üzüLüyorum biLiyor musun..? Bir zamanLar sesimi duymadan uyuyamadıqını söyLerken,, şimdi bir mesaj atmaya biLe üşeniyorsun.. MutLuymuşsun,, üzüLmüşsün,, pişmanmışsın.. Bu saatten sonra ne hissettiqinin hiçbir önemi yok.. Umrumda biLe deqiL asLında.. Hakkın neyse onu yaşa..

* ~icim~mezarlik~
5.6.2024 16:09
Bu defa eLLerim deqiL,, qözLerim kirLendi anne..! Birini severken ardını düşünmedim hiç.. ÜsteLik beni en çok ALLAH'ın yarattıqı bir dünyada insanLarın yarqıLaması incitti anne..! Sen üzüLme anne.. Adam oLan sevdiqini Mum ışıqıyLa deqiL,, yürek yanqınıyLa seviyor..! Aşkta qidenin ardında erkekLer deqiL,, adamLar aqLıyor..!

* ~icim~mezarlik~
5.6.2024 16:09
Birilerine şifa olmayı deneyin. Tanımadığınız insanlara derman olun, Duâ edin, Duâ'sında olun.Gönlünün sevinme vesilesi olun. O zaman Allah 'ta sizi, ummadığınız yerlerden çiçeklendirir... 🌼

* ~icim~mezarlik~
5.6.2024 16:09
Sır saklamak bir irade imtihanıdır bu imtihanı kazanamayan hayatta hiç bir imtihanı kazanamaz ☝️🚬
Geri Dön
cepsohbetci.com © 2024 TURKUAZ
info@mailiniz.com